Merhaba arkadaşlar,
Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim. Veri İletişimi ve Bilgisayar Ağları dersi için kapsamlı ve anlaşılır ders notlarına ihtiyacım var. Dersin hem teorik hem de pratik kısmında kendimi eksik hissediyorum ve farklı kaynaklardan çalışmak istiyorum.
Elinizde Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Veri İletişimi ve Bilgisayar Ağları ders notları varsa ya da bu tür kaynaklara nereden güvenle ulaşabileceğimi biliyorsanız paylaşabilir misiniz?
Özellikle OSI ve TCP/IP modelleri, fiziksel katman ve sinyalleşme, veri bağı katmanı (MAC, Ethernet), ağ katmanı (IP, yönlendirme), taşıma katmanı (TCP/UDP) ve uygulama katmanı protokolleri konularını içeren, PDF formatında özet veya detaylı anlatımlı notlar arıyorum. Eski sınav soruları, vize-final örnekleri, lab dokümanları ve Wireshark gibi araçlarla ilgili pratik uygulama notları da çok işime yarayacaktır.
Bu ders için faydalı bulduğunuz Telegram/WhatsApp grupları, Google Drive/Dropbox arşivleri, özel forum siteleri veya YouTube oynatma listeleri var mı? Tüm önerilerinize açığım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim