Merhaba arkadaşlar,
Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim. Programlama Dilleri dersinin teorik kısımlarında ve farklı paradigmaların karşılaştırılmasında biraz zorlanıyorum. Konuları pekiştirmek ve sınavlara hazırlanmak için kapsamlı, yapılandırılmış ders notlarına ve güvenilir ek kaynaklara ihtiyacım var.
Sizden ricam, elinizde Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Programlama Dilleri ders notları veya bu derse yönelik çok iyi hazırlanmış özetler varsa paylaşmanız. Alternatif olarak, bu notlara nereden erişebileceğime dair bilginiz varsa yönlendirmeniz.
Aradığım materyaller özellikle programlama dili teorisi, sözdizimi ve anlambilim, veri tipleri, kontrol yapıları, fonksiyonel programlama, nesne yönelimli programlama, mantık programlama ve dillerin karşılaştırmalı analizi gibi konuları kapsasın. PDF formatında, temiz ve okunaklı, örnek kod parçacıkları içeren notlar benim için çok değerli. Ayrıca geçmiş yıllara ait vize-final soruları, ödev örnekleri ve dil uygulama projeleri de arıyorum.
Bu ders için hangi kaynakları (kitap bölüm özetleri, video ders notları) kullandınız? Özellikle üniversitelere özel Telegram/WhatsApp ders grupları, düzenlenmiş Google Drive/Dropbox klasörleri, Stack Overflow benzeri forumlardaki konular veya GitHub depoları hakkında bilginiz var mı? Tüm önerilerinize ve yardımlarınıza şimdiden çok teşekkür ederim!